Churchilllaan Terneuzen Nederland in Terneuzen via Huurflits

Churchilllaan Terneuzen NederlandVanuit de woonkamer geniet u van een schitterend uitzicht over de Westerschelde.Lay-outEntree, hal, gezellige woonkamer met vloerbedekking en open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en koelkast. Moderne badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Slaapkamer met berging.BalkonVanaf het balkon een schitterend uitzicht over de Westerschelde.BijzonderhedenEr is een lift aanwezig in het complex.Berging op de begane grondDe minimale huurperiode is 1 jaarDe borg bedraagt 2 maanden huurHet appartement is geschikt voor max. 2 personen

Je vind de Appartement aan de Churchilllaan Terneuzen Nederland  te Terneuzen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Terneuzen aan de Churchilllaan Terneuzen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Terneuzen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Churchilllaan in Terneuzen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Churchilllaan in Terneuzen – Klik hier

Details van Appartement Churchilllaan in Terneuzen

Prijs – 780.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Churchilllaan Terneuzen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren