Citadeldrift Nieuwegein Nederland in Nieuwegein via Huurflits

Citadeldrift Nieuwegein NederlandU heeft allemaal de beschikking over een mooie en ruime woon-/eetkamer die huiselijk en comfortabel is ingericht met een eettafel en stoelen en een bank. De keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig zou kunnen hebben. De eigen badkamer is ondertussen voorzien van een grote douche, een toilet en een wastafel. Je slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed, een bureau met stoel, een nachtkastje en een kledingkast om je kleding en spullen in op te bergen.

Je vind de Kamer aan de Citadeldrift Nieuwegein Nederland  te Nieuwegein nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nieuwegein aan de Citadeldrift Nieuwegein Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nieuwegein. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Citadeldrift in Nieuwegein wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Citadeldrift in Nieuwegein – Klik hier

Details van Kamer Citadeldrift in Nieuwegein

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Citadeldrift Nieuwegein Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren