Citadellaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Citadellaan DenBosch NederlandHet appartement bestaat uit een ruime woonkamer op de begane grond met leuke stadstuin/patio. Via een kleine hal waar zich het separaat (zwevend) toilet bevindt, betreedt u trap naar de eerste verdieping. Hier is de keuken gelegen. Deze is voorzien van een koelkast, oven, gasfornuis en hardstenen aanrechtblad. Achter de keuken is een kleine bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine. Op deze verdieping is tevens de slaapkamer gelegen van ca. 3×4 meter. Via de slaapkamer is tevens de moderne badkamer bereikbaar, deze is voorzien van een douchecabine en wastafelmeubel. De stadstuin is aan de achterzijde gelegen, ca 20 m2 groot en bereikbaar via openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en deels tegelvloer op begane grond.

Je vind de Appartement aan de Citadellaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Citadellaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Citadellaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Citadellaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Citadellaan in Den Bosch

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Citadellaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren