Clarastraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Clarastraat DenBosch NederlandVia de zijkant van de woning bereiken we de entree, hier bevindt zich een ruime hal welke is voorzien van een toilet en trapkast. Vanuit de overloop is de woonkamer met halfopen keuken bereikbaar welke is voorzien van een gaskooplaat, afzuigkap en een oven. Ook bereik je vanuit de overloop de badkamer voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel met wastafelmeubel, bergkast en de opgang naar de 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn van ruim formaat en zijn voorzien van grote raampartijen.

Je vind de Appartement aan de Clarastraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Clarastraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Clarastraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Clarastraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Clarastraat in Den Bosch

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Clarastraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren