Claudiagaarde Bussum Nederland in Bussum via Huurflits

Claudiagaarde Bussum NederlandBegane grond:Gemeenschappelijke entree (afgesloten) op de begane grond met intercominstallatie en trappenhuis. Via hier is tevens de berging te bereiken.Indeling:Galerij, entree, vestibule met meterkast en garderobe, hal, slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, badkamer met douche, wastafel en toilet, lichte woonkamer met ruim en zonnig balkon over de gehele breedte van het appartement. Open keuken voorzien van een bar en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, oven en wasmachine aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een nette parketvloer en dubbele beglazing.

Je vind de Appartement aan de Claudiagaarde Bussum Nederland  te Bussum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bussum aan de Claudiagaarde Bussum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bussum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Claudiagaarde in Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Claudiagaarde in Bussum – Klik hier

Details van Appartement Claudiagaarde in Bussum

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Claudiagaarde Bussum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren