Clausplein in Eindhoven via Esteon

ClauspleinTe huur in Eindhoven! Een appartement, gemeubileerd & gestoffeerd, van 113m2 bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine, parkeerplek, lift of begane grond. De huurprijs is €1.995,- per maand. De borgsom bedraagt €1.995,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Centrum, Eindhoven nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Clausplein en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Centrum, Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Centrum, Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement in Centrum, Eindhoven

Prijs – 1995.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 113m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Clausplein

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren