Clavecymbelstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Clavecymbelstraat Maastricht NederlandGalerij geeft toegang tot uw eigen voordeur met de ruime hal van waaruit alles bereikbaar is.Woonkamer circa 33 m2 met open keuken in hoekopstelling, een gezellig overdekt terras (7,5 m2).Hier bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed en de cv-installatie.Badkamer met wastafel en douche. Aparte toiletruimte.Slaapkamer 1 (14,4m2) en slaapkamer 2 (8,5m2) beide gelegen aan de galerijzijde.

Je vind de Appartement aan de Clavecymbelstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Clavecymbelstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Clavecymbelstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Clavecymbelstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Clavecymbelstraat in Maastricht

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Clavecymbelstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren