Cleyburchstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Cleyburchstraat Rotterdam NederlandHet grote voordeel van deze woning is de ligging: op steenworp afstand van het Vroesenpark, waar je heerlijk kunt genieten van het buitenleven en de evenementen. De woning is gelegen nabij uitvalswegen, winkels en metrostation Blijdorp. Indeling: Afgesloten portiek, trappenhuis naar de 1e verdieping. 1e verdieping: Hal/entree, meterkast, vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met een heerlijke lichtinval en deur naar het op het zuiden gelegen balkon met uitzicht richting het Vroesenpark. Halfopen compacte keuken, voorzien van 4-pits gascomfort, afzuigkap, diverse boven- en onderkasten en opstelling wasmachine. Geheel vernieuwde badkamer met toilet. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Cleyburchstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Cleyburchstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cleyburchstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cleyburchstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Cleyburchstraat in Rotterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cleyburchstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren