Cloekplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Cloekplein Arnhem NederlandToegang tot het complex is op twee plaatsen mogelijk; zowel aan de zijde van het Park Presikhaaf als aan de zijde van het winkelcentrum. Aan beide zijde van het complex zijn liften en een trappenhuis aanwezig. Afgesloten entree voorzien van brievenbussen- en bellentableau.Entree, toegang tot alle vertrekken.Balkon is te bereiken via de woonkamer als ook via de slaapkamer. Badkamer en toilet zijn apart.

Je vind de Appartement aan de Cloekplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Cloekplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cloekplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cloekplein in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Cloekplein in Arnhem

Prijs – 985.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cloekplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren