Coba_Pulskenslaan Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Coba_Pulskenslaan Tilburg NederlandDeze leuke kamer is gelegen op de eerste verdieping en is voorzien van een nieuwe nette laminaatvloer. De grote raampartijen zijn voorzien van rolluiken. Er is een eigen wastafel met spiegel.De gedeelde keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en voldoende bergruimte in de kasten.Er is ook een wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

Je vind de Kamer aan de Coba_Pulskenslaan Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Coba_Pulskenslaan Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Coba Pulskenslaan in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Coba Pulskenslaan in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Coba Pulskenslaan in Tilburg

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Coba_Pulskenslaan Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren