Coclersstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Coclersstraat Maastricht NederlandPrachtig kamer te huur in Maastricht gelegen aan de Coclersstraat. Gemeenschappelijke keuken met alle basisuitrusting.De rustige woonomgeving is gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Maastricht en Wyck! Alle voorzieningen zoals winkels en scholen liggen in de directe omgeving. Diverse ontsluitingswegen richting Eindhoven, Luik en Aachen liggen, net als het centraal treinstation, binnen bereik.

Je vind de Kamer aan de Coclersstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Coclersstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Coclersstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Coclersstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Coclersstraat in Maastricht

Prijs – 615.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Coclersstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren