Coetsstraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Coetsstraat Zwolle NederlandDe wijk Assendorp is aantrekkelijk vanwege de afstand tot het NS station en het centrum. Maar ook vanwege de sfeer van de wijk met een gevarieerde bewonerssamenstelling, divers aanbod van vooral karakteristieke woningen en de aanwezigheid van de historisch gegroeide winkelstraat met het gemak van goede buurtwinkels.

Je vind de Kamer aan de Coetsstraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Coetsstraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Coetsstraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Coetsstraat in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Coetsstraat in Zwolle

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Coetsstraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren