Collardslaan Assen Nederland in Assen via Huurflits

Collardslaan Assen NederlandIndeling:Entree op de begane grond, bijkeuken met wasmachine, droger en koelkast. Vanuit de hal is er toegang tot de heerlijke binnentuin en trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:De hal met toilet komt uit in de woonkamer van circa 25m2 met prachtig uitzicht over de Collardslaan. Naast de woonkamer bevindt zich de badkamer met een ruime inloopdouche, een separaat ligbad en wastafel. Vanuit de badkamer is de slaapkamer met balkon bereikbaar. De ruime keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, gaskookplaat en oven.Tweede verdieping:Een tweede slaapkamer en een bergzolder.

Je vind de Appartement aan de Collardslaan Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Collardslaan Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Collardslaan in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Collardslaan in Assen – Klik hier

Details van Appartement Collardslaan in Assen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Collardslaan Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren