Columbusstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Columbusstraat DenHaag NederlandIn het prachtige Regentessekwartier, nieuw gerenoveerd, volledig gemeubileerd appartement te huur! Om de hoek van de belangrijkste winkelstraat, de Weimarstraat, vind je diverse restaurants, bars en allerlei winkels. Nabij het strand, het centrum van Den Haag en openbaar vervoer.Dit is een uitstekende locatie voor een expat!!!Grote woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur en een aangrenzend balkon op het westen. Aparte moderne badkamer met wastafel, douche en toilet. Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en kast! De prijs is inclusief gas, water, elektra, internet en TV. Prijs is gebaseerd op een jaarcontract voor één bewoner van het appartement.

Je vind de Appartement aan de Columbusstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Columbusstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Columbusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Columbusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Columbusstraat in Den Haag

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Columbusstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren