Columbusstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Columbusstraat DenHaag NederlandWoonkamer met een open keuken met inbouwapparatuur en een aangrenzend balkon op het Oosten Aparte moderne badkamer met wastafel, douche en toilet. Aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed!

Je vind de Appartement aan de Columbusstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Columbusstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Columbusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Columbusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Columbusstraat in Den Haag

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Columbusstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren