Condéstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Condéstraat Maastricht NederlandDe keuken wordt gedeeld met 5 medestudenten, de keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, spoelbak met fontein en een tafel met 4 stoelen. In de keuken staat ook de gezamenlijke wasmachine.Het studentenhuis heeft 2 badkamers en 2 toiletten. Badkamer 1 is voorzien van een douchecabine, wastafel met fontein en afzuiging. Badkamer 2 is voorzien van een ligbad/douche combinatie, wastafel met fontein en afzuiging. Er zijn 2 aparte toiletten in het studentenhuis.

Je vind de Kamer aan de Condéstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Condéstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Condéstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Condéstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Condéstraat in Maastricht

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Condéstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren