Condéstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Condéstraat Maastricht NederlandDeze ruime, ongemeubileerde studentenkamer is gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde van het pand. De studentenkamer heeft een oppervlakte van 16 m2. De vloer in de kamer is voorzien van een houten vloer. Tevens beschikt de kamer over een prive wastafel en dubbele beglazing met veel licht inval.

Je vind de Kamer aan de Condéstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Condéstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Condéstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Condéstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Condéstraat in Maastricht

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Condéstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren