Convivastraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Convivastraat DenHaag NederlandDit sfeervolle drie kamerappartement ligt in de wijk Laakkwartier. Het appartement bevindt zich op de eerste etage en bevat moderne details. Het appartement is voorzien van een balkon en is gelegen in een rustige straat.Vanuit het portiek heeft u uw eigen entree. U komt binnen in de hal die toegang biedt tot alle woon- en slaapvertrekken. De woning beschikt over twee slaapkamers, een woonkamer, keuken, badkamer, apart toilet en balkon.

Je vind de Appartement aan de Convivastraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Convivastraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Convivastraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Convivastraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Convivastraat in Den Haag

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Convivastraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren