Coolhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Coolhaven Rotterdam NederlandIndelingBinnenkomst in de gezamenlijke en afgesloten entree.De gezamenlijke hal geeft toegang tot de brievenbussen, de gezamenlijke en overdekte fietsenstalling en het trappenhuis en de lift.Eigen voordeur op de zesde etage.Binnenkomst in de ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken.Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers met mooie, grote ramen.De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche en wastafel.Het aparte toilet is ook volledig betegeld.Er is een ruime, aparte berging aanwezig waar tevens de wasmachine aansluiting zit.De heerlijk ruime en lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en geeft een prachtig uitzicht over het water en Rotterdam.De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi oven.Het appartement zal helemaal gestoffeerd worden opgeleverd met een pvc vloer, gordijnen en lampen.

Je vind de Appartement aan de Coolhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Coolhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Coolhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Coolhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Coolhaven in Rotterdam

Prijs – 1355.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Coolhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren