Coolhaven Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Coolhaven Rotterdam NederlandDit is een gezellig appartement op de 4e verdieping van een studentengebouw (maak je geen zorgen, er zijn zelden luide feesten en/of bijeenkomsten). Je hebt de hele ruimte voor jezelf, inclusief een eigen slaapkamer, toilet, woonkamer, keuken en badkamer. Oven en magnetron aanwezig, 2 koelkasten en een kleine vriezer. Kookgerei, blender en servies zijn allemaal gratis te gebruiken. Er is een stofzuiger en een dweil om schoon te maken.Je hebt een grote 4K-tv om van te genieten, een scherm voor je laptop en/of computer en misschien zelfs een ps4 om op te spelen (nadat je natuurlijk bepaalde regels hebt geaccepteerd).

Je vind de Appartement aan de Coolhaven Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Coolhaven Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Coolhaven in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Coolhaven in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Coolhaven in Rotterdam

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Coolhaven Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren