Copernicusstraat, Den Haag in Den Haag via Huurflits

Copernicusstraat, Den HaagHet appartement is gelegen aan de Copernicusstraat, in een prettige buurt nabij het trendy stadscentrum. Hier bieden we je een comfortabel verblijf, waar je kunt genieten van uitstekende leefomstandigheden, tussen mede-internationale studenten of expats. Voor het gebouw zijn parkeerterreinen en hier is ruimte om je fiets te stallen. Bij binnenkomst in het pand bevindt het appartement zich op de tweede verdieping. Hier vind je verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de keuken, de badkamer en het toilet. De keuken is voorzien van al het benodigde keukengerei en andere faciliteiten, zoals een koelkast en een fornuis. Ook staat er een wasmachine en droger ter beschikking. Bovendien is de badkamer geheel betegeld en voorzien van een douche.De Kamer:De kamer is gelegen op de 2e verdieping aan de voorzijde van het appartement. Deze kamer heeft een prachtig hoog plafond en de grote raampartijen waardoor het een zeer lichte en harmonieuze ruimte is om in te wonen. Om te studeren en te ontspannen is de woning ingericht met hoogslaper met daaronder een bureau en een comfortabele bureaustoel. Een hoogwaardige kleerkast en een opbergkast. Ten slotte is de kamer inclusief handdoeken en beddengoed.

Je vind de Kamer aan de Copernicusstraat, Den Haag  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Den Haag aan de Copernicusstraat, Den Haag en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Copernicusstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Copernicusstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Copernicusstraat in Den Haag

Prijs – 615.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Copernicusstraat, Den Haag

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren