Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag NederlandIndeling:Via de voordeur bereikt u de hal met links de L-vormige woon-eetkamer met schitterend uitzicht over het park! De ruime woonkamer heeft een heerlijke bank en een aparte hoek te gebruiken als werkruimte. De eetkamer biedt voldoende ruimte om met vrienden aan tafel te zitten en te genieten van het heerlijke uitzicht.Op de gang bevindt zich de badkamer met douche, wastafel en wasmachine. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte naast de badkamer. Verderop bevinden zich de keuken en 2 slaapkamers en het balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. Hier kan het zonlicht tot in de middag worden opgevangen.

Je vind de Appartement aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cornelie van Zantenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cornelie van Zantenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Cornelie van Zantenstraat in Den Haag

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 86

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren