Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag NederlandBeschrijvingTe huur studio 35m2 Den Haag Loosduinen 1+1 met medegebruik van de tuin.Oppervlakte 35m2Kamers 1Badkamers 1Slaapkamers 1Toiletten 1Energie label C

Je vind de Studio aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Cornelie van Zantenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Cornelie van Zantenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Cornelie van Zantenstraat in Den Haag

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cornelie_van_Zantenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren