Cornelis Drebbelstraat in Amsterdam via Esteon

Cornelis DrebbelstraatTe huur in Amsterdam! Een appartement, gemeubileerd, van 120m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, open haard, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad. De huurprijs is €2.200,- per maand. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Watergraafsmeer, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Cornelis Drebbelstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Watergraafsmeer, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Watergraafsmeer, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Watergraafsmeer, Amsterdam

Prijs – 2200.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cornelis Drebbelstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren