Cornelis_Dopperstraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Cornelis_Dopperstraat Hengelo NederlandIn de fijne wijk Hasseler Es, gelegen aan de noordoostzijde van Hengelo, is dit 2 kamer appartement in de verhuur gekomen. Het betreft een een appartement op de eerste etage. Gelegen in een rustig groene wijk met speelvoorzieningen en het winkelcentrum Hasselo, de snelweg, sportvoorzieningen en scholen zijn allen op korte afstand gelegen.Indeling:Hal, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, lichte woonkamer, keuken, aparte slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Cornelis_Dopperstraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hengelo aan de Cornelis_Dopperstraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cornelis Dopperstraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cornelis Dopperstraat in Hengelo – Klik hier

Details van Appartement Cornelis Dopperstraat in Hengelo

Prijs – 720.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cornelis_Dopperstraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren