Crispijnstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Crispijnstraat DenHaag NederlandHet reeds gerenoveerde appartement heeft een oppervlakte van ca. 54 m2, een gedeelde buitenruimte en een berging op de begane grond. Het appartement heeft een hoog afwerkingsniveau en wordt opgeleverd inclusief wand en vloer afwerking. Het appartement is voorzien van een nette Voortman keuken die is voorzien van een inductie kookplaat, een combi magnetron, een koel-vries combinatie en inbouw vaatwasser.Het gehele complex beschikt over een energie label A. Het appartement is voorzien van een warmtepomp installatie en beschikt over vloerverwarming waarmee de woning ook gekoeld kan worden. Daarnaast is de woning voorzien van HR++ glas en is de woning voorzien van een viertal zonnepanelen van 290 watt per paneel. Welke zijn aangesloten op de eigen meters, wat dus voordeel oplevert voor de huurder.

Je vind de Appartement aan de Crispijnstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Crispijnstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Crispijnstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Crispijnstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Crispijnstraat in Den Haag

Prijs – 1185.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Crispijnstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren