Croesinckplein Zoetermeer Nederland in Zoetermeer via Huurflits

Croesinckplein Zoetermeer NederlandBegane grond:Hal met brievenbussen, bellentableau, afgesloten hal met toegang tot de lift, trappenhuis en bergingen.12e Verdieping:Toegang via gang naar (slaap-)kamer, toilet, badkamer en woonkamer. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken en het zonnig (ZW) gelegen dakterras.

Je vind de Appartement aan de Croesinckplein Zoetermeer Nederland  te Zoetermeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zoetermeer aan de Croesinckplein Zoetermeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zoetermeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Croesinckplein in Zoetermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Croesinckplein in Zoetermeer – Klik hier

Details van Appartement Croesinckplein in Zoetermeer

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Croesinckplein Zoetermeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren