Cronjéstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Cronjéstraat Leeuwarden NederlandBeschrijvingMooie grote kamer met eigen wastafel en ruime inbouwkasten op de 1e verdieping voorzijde. Nabij de middelbare scholen en het centrum van Leeuwarden. De keuken, douche en toilet dienen gedeeld te worden met 3 andere personen

Je vind de Kamer aan de Cronjéstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Cronjéstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Cronjéstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Cronjéstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Cronjéstraat in Leeuwarden

Prijs – 375.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cronjéstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren