Crooswijkseweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Crooswijkseweg Rotterdam NederlandBEGANE GROND:Gesloten entree, gedeelde trapopgang.EERSTE VERDIEPING:Entree in de ruime woonkamer.Woonkamer met open keuken.De keuken wordt voorzien van onder andere een koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en een combi-oven en biedt toegang tot het balkon.De badkamer is voorzien van een douche, een wastafelmeubel met spiegel. Separaat toilet.Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, waarbij de kleine slaapkamer toegang biedt tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Crooswijkseweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Crooswijkseweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Crooswijkseweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Crooswijkseweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Crooswijkseweg in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Crooswijkseweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren