Cruquiusstraat Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Cruquiusstraat Haarlem NederlandZeer licht en goed onderhouden gemeubileerd 2-kamerappartement in de populaire Koninginnenbuurt. Het appartement is keurig afgewerkt en zit boordevol authentieke details. Toplocatie op loopafstand van het stadscentrum en op fietsafstand van het strand en de duinen.

Je vind de Appartement aan de Cruquiusstraat Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Haarlem aan de Cruquiusstraat Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Cruquiusstraat in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Cruquiusstraat in Haarlem – Klik hier

Details van Appartement Cruquiusstraat in Haarlem

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Cruquiusstraat Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren