Curieplaats Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Curieplaats Rotterdam NederlandBegane grond Afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen, toegang tot de liften en het trappenhuis. 4e verdieping Entree, tochtportaal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Grote L-vormige woonkamer met toegang tot slaapkamer 1 en het woning brede balkon met ligging op het zuiden. Tweede hal, toiletruimte met fonteintje, slaapkamer 2 aan de galerijzijde en toegang tot de badkamer met ligbad/douche, wastafel en een aansluiting voor de wasmachine/droger.

Je vind de Appartement aan de Curieplaats Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Curieplaats Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Curieplaats in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Curieplaats in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Curieplaats in Rotterdam

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 107

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Curieplaats Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren