Daalseweg Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Daalseweg Nijmegen NederlandTweede verdieping:Deze ruime kamer is 17m2 en gelegen op de tweede verdieping van de woning. De kamer is voorzien van een laminaat vloer en geniet veel lichtinval door de dakkapel.De gezamelijke keuken op de tweede verdieping is voorzien van van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat en afzuigkap.De gezamelijke badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet bevindt zich op de tweede verdieping.

Je vind de Kamer aan de Daalseweg Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Nijmegen aan de Daalseweg Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Daalseweg in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Daalseweg in Nijmegen – Klik hier

Details van Kamer Daalseweg in Nijmegen

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Daalseweg Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren