Daguerrestraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Daguerrestraat DenHaag NederlandEntree trap naar de eerste verdieping; entree appartement; direct rechts het toilet; ruime woonkamer met open keuken; keuken is voorzien van gasfornuis, afzuigkap; koelkast, wasmachine en combimagnetron; nette slaapkamer met aansluitend de badkamer; badkamer is voorzien van douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Daguerrestraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Daguerrestraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Daguerrestraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Daguerrestraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Daguerrestraat in Den Haag

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Daguerrestraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren