Dalsteindreef Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Dalsteindreef Amsterdam NederlandDe studio wordt aangeboden als een licht appartement op de vierde verdieping met circa 29 vierkante meter woonoppervlak, dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals een kantoor, zeker als iemand vanuit huis werkt. Bovendien kunt u genieten van de zonnige dagen en uw vrije tijd op het balkon van uw appartement. Verder is er een volledig uitgeruste keuken waar u heerlijk kunt koken. De badkamer heeft een douche en toilet. De wasmachine is gescheiden van de badkamer.

Je vind de Studio aan de Dalsteindreef Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Dalsteindreef Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Dalsteindreef in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Dalsteindreef in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Dalsteindreef in Amsterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dalsteindreef Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren