Dalweg in Arnhem via Esteon

DalwegTe Huur: 5-kamer woonhuis gelegen in Alteveer en Cranevelt (113m2). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, vaatwasmachine. De huurprijs per maand is €1.750,-. Is dit een woonhuis wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Woonhuis te huur in Arnhem nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Arnhem aan de Dalweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Arnhem – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Arnhem

Prijs – 1750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 113m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dalweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren