Dalweg in Arnhem via Esteon

DalwegTe huur voor €1.750,- per maand: een woonhuis/villa van 225m2 met 5 kamers en 3 slaapkamer(s). Het wordt kaal opgeleverd. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, berging, hoge plafonds, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €0,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 5-kamer woonhuis/villa te huur in Sint Marten en Sonsbeek-Zuid, Arnhem nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis, Villa ligt in de stad Arnhem aan de Dalweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis, Villa in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer woonhuis/villa te huur in Sint Marten en Sonsbeek-Zuid, Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer woonhuis/villa te huur in Sint Marten en Sonsbeek-Zuid, Arnhem – Klik hier

Details van 5-kamer woonhuis/villa te huur in Sint Marten en Sonsbeek-Zuid, Arnhem

Prijs – 1750.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 225m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dalweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren