Damasstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Damasstraat DenHaag NederlandLeuke vierkamer woning in een gezellig stukje van Laakkwartier.Woonkamer aan de voorzijde, met aangrenzende slaapkamer. De woning beschikt over 2 andere slaapkamers aan voorzijde en achterzijde. De keuken beschikt over, oven, fornuis en koelkastWoning word voorzien van dubbel glas.

Je vind de Appartement aan de Damasstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Damasstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Damasstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Damasstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Damasstraat in Den Haag

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damasstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren