Damsterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Damsterdiep Groningen NederlandIndeling: een woonkamer met grote ramen. Een moderne keuken welke is voorzien van diverse apparatuur (keramische kookplaat, vaatwasmachine, combi-oven, afzuigkap en een koelkast met vriesvak). Een aparte slaapkamer, badkamer met inloopdouche, WC en wastafelmeubel.Het appartement is gelegen in de wijk Damsterbuurt nabij het UMCG, het levendige stadscentrum van Groningen en de uitvalswegen A28 en A7.

Je vind de Appartement aan de Damsterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Damsterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Damsterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Damsterdiep in Groningen

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damsterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren