Damsterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Damsterdiep Groningen NederlandHet appartement is gelegen aan het Damsterdiep op de gehele eerste verdieping. Het gehele pand is van A tot Z volledig gerenoveerd en overal is goede isolatie aangebracht. Verder is het gehele appartement voorzien van mooie PVC tegels en vloerverwarming.Bij binnenkomst treffen we een strak toilet met fontein en toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. De woonkamer heeft een grote open keuken die van alle gemakken is voorzien. De keuken is voorzien van een grote koelkast, vriezer, inductiekookplaat, magnetron, vaatwasser en veel werkruimte. De woonkamer is voorzien van een fraaie erker waardoor de woonkamer veel natuurlijk daglicht heeft. In de woonkamer vinden we ook een prachtig glas-in-loodraam dat tijdens de renovatie volledig is geïsoleerd.Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een luxe afgewerkte badkamer met een verwarmde spiegel en een regendouche. Naast de badkamer is de slaapkamer met een net afgewerkte kast met aansluiting voor een wasmachine. De slaapkamer die toegang geeft tot een ruim balkon van circa 10m2.

Je vind de Appartement aan de Damsterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Damsterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Damsterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Damsterdiep in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damsterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren