Damsterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Damsterdiep Groningen NederlandDe oppervlakte van het appartement is 67 m2 en is voorzien van een keuken met inbouwapparatuur o.a. inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser enz, een badkamer met wastafel, regendouche en toilet.Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer.Het appartement is geschikt voor 1 persoon of een stel.

Je vind de Appartement aan de Damsterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Damsterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Damsterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Damsterdiep in Groningen

Prijs – 1166.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damsterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren