Damsterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Damsterdiep Groningen NederlandDe studio heeft een eigen keuken en douche. Het toilet wordt met slechts drie andere bewoners gedeeld, de gemeenschappelijke voorzieningen worden wekelijks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf. Tevens zijn er meerdere wasmachine en droger in het pand aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Damsterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Damsterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Damsterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Damsterdiep in Groningen

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damsterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren