Damsterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Damsterdiep Groningen NederlandGeheel zelfstandig met eigen keuken, douche en toilet.De studio is 24 m2 en wordt verwarmd en gekoeld via een individuele warmtepomp. De studio is voor 1 persoon. Er is een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling en er zijn ondergrondse afvalcontainers aanwezig. Internet is te regelen via Ziggo. De huurprijs, inclusief een voorschot voor gas, water en elektra, bedraagt € 570,- per maand.

Je vind de Studio aan de Damsterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Damsterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Damsterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Damsterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Studio Damsterdiep in Groningen

Prijs – 570.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Damsterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren