Dautzenbergstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Dautzenbergstraat DenHaag NederlandBeschrijvingPer direct beschikbaar gerenoveerd 4-kamer appartement gelegen in de buurt Laakkwartier. Het appartement bevindt zich op de tweede (top) etage. Dit appartement bevindt zich nabij Park den Burgh, diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, scholen en uitvalswegen.Oppervlakte ca: 70m2Bouwjaar: 1931EPA-label: Energie label: BInstallaties: CV ketelOplevering: Per directDit appartement is in een goede staat en voorzien van;raamkozijnen met dubbelglasNieuwe badkamer met douche, wastafel met spiegelNieuwe keuken met gaskookplaat en afzuigkapCV ketel installatie met radiatoren

Je vind de Appartement aan de Dautzenbergstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Dautzenbergstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dautzenbergstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dautzenbergstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Dautzenbergstraat in Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dautzenbergstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren