Dautzenbergstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Dautzenbergstraat Heerlen NederlandInstapklare ruime kamer (ca. 20m2) gelegen in het centrum van Heerlen. De kamer is gestoffeerd en instapklaar. Centraal gelegen op slechts enkele wandelminuten van het centraal station.Het pand omvat meer dan 2 badkamers, 2 toiletten en 2 keukens.

Je vind de Kamer aan de Dautzenbergstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Heerlen aan de Dautzenbergstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Dautzenbergstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Dautzenbergstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Kamer Dautzenbergstraat in Heerlen

Prijs – 455.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dautzenbergstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren