Daverveld BergenopZoom Nederland in BergenopZoom via Huurflits

Daverveld BergenopZoom NederlandIndelingVia je hal betreed je de woning en bereik je de ruime woonkamer welke toegang geeft de keuken en de tuin. In de hal vind je een separaat toilet en onder de trap tref je de provisieruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers variërend in grootte. De badkamer is uitgerust met ligbad, wasbak en toilet. Op de zolder tref je een vierde slaapkamer en de berging. Op de berging is aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Huurwoning aan de Daverveld BergenopZoom Nederland  te BergenopZoom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad BergenopZoom aan de Daverveld BergenopZoom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in BergenopZoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Daverveld in Bergen op Zoom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Daverveld in Bergen op Zoom – Klik hier

Details van Huis Daverveld in Bergen op Zoom

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 123

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Daverveld BergenopZoom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren