David_Ricardostraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

David_Ricardostraat Amsterdam NederlandWonen in een duurzame woning is helemaal van nu. De individuele woningen zijn voorzien van extra aandacht voor duurzaamheid. De woningen en het water worden verwarmd middels een aansluiting op de stadsverwarming. Ook voor het koken heb je geen gas meer nodig, je hebt namelijk de beschikking over een inductiekookplaat. Zo draagt dit complex bij aan vermindering van fossiele brandstoffen, goed voor het milieu! Daarnaast zijn de moderne woningen voorzien van een goede isolatie en effectieve verwarmingstechnieken. Dit zorgt voor een energiezuinige en comfortabele woonervaring.

Je vind de Appartement aan de David_Ricardostraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de David_Ricardostraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement David Ricardostraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement David Ricardostraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement David Ricardostraat in Amsterdam

Prijs – 1196.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de David_Ricardostraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren