De Heurne, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7511GX, The Netherlands in Enschede via Huurflits

De Heurne, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7511GX, The NetherlandsDe Heurne, Enschede-centrum € 795,- per maand excl. g/w/e, incl. servicekostenRustig en centraal gelegen appartement midden in het hartje centrum van Enschede op prima locatie nabij winkels, uitgaansgelegenheden, station en MST.Mooi ruim appartement in een kleinschalig appartementen complex met totaal 8 appartementen.Het complex heeft een gezamenlijk dakterras en de bewoners zijn allemaal jonge werkende mensen tussen de 25 en 40 jaar.Het appartement is 65M2, met een ruime woonkamer en 1 grote slaapkamer, met aansluitend de douche.In 2015 volledig nieuw opgeleverd, nieuwe keuken en nieuwe badkamer. Er ligt tevens een prachtige gietvloer. Appartement beschikt over een loggia.

Je vind de Appartement aan de De Heurne, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7511GX, The Netherlands  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de De Heurne, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7511GX, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Heurne in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Heurne in Enschede – Klik hier

Details van Appartement De Heurne in Enschede

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De Heurne, Zuiderval, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7511GX, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren