De Lairesselaan in Rotterdam via Esteon

De LairesselaanWoonruimte te huur in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam. Vanaf 01-10-2018 komt er een Appartement beschikbaar! Het heeft een oppervlakte van 70m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal Gemeubileerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.650,- per maand (exclusief). De borgsom bedraagt €1.000,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de De Lairesselaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam

Prijs – 1650.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De Lairesselaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren