De Slufter in Hoofddorp via Esteon

De SlufterTe huur voor €1.300,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 53m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, vaatwasmachine, lift of begane grond.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Hoofddorp aan de De Slufter en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoofddorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp – Klik hier

Details van Appartement te huur in Hoofddorp en omgeving, Hoofddorp

Prijs – 1300.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De Slufter

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren