De_Adjudant Valkenswaard Nederland in Valkenswaard via Huurflits

De_Adjudant Valkenswaard NederlandINDELING APPARTEMENTENAlgemene ruimte:- Bellentableau of deurbel en brievenbussen;- Trapopgang en lift naar verdieping.Appartement:- Entree;- Hal met ruimte voor garderobe;- (Deels) betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje;- Berging met aansluiting wasapparatuur;- Nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;- Woonkamer;- Betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel en inloopdouche;- Slaapkamer 1 (m.u.v. studio’s);- Slaapkamer 2 (indien van toepassing).

Je vind de Appartement aan de De_Adjudant Valkenswaard Nederland  te Valkenswaard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenswaard aan de De_Adjudant Valkenswaard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenswaard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Adjudant in Valkenswaard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Adjudant in Valkenswaard – Klik hier

Details van Appartement De Adjudant in Valkenswaard

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Adjudant Valkenswaard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren