De_Arend Harlingen Nederland in Harlingen via Huurflits

De_Arend Harlingen NederlandIn de kindvriendelijke, groene wijk ‘Byniastate’ gelegen ruime eengezinswoning met voor- en achtertuin en een fietsenberging. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer.Indeling:U komt binnen in de hal met toegang tot toilet met fontein, de trapopgang naar de eerste verdieping en grote doorzon woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de praktische trapkast en de ruime achtertuin met berging/schuur. De achtertuin is gelegen op het westen.Eerste verdieping:De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche hoek, het tweede toilet en aansluiting voor de wasmachine.Tweede verdieping: zolderberging.

Je vind de Huurwoning aan de De_Arend Harlingen Nederland  te Harlingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Harlingen aan de De_Arend Harlingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Harlingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Arend in Harlingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Arend in Harlingen – Klik hier

Details van Huis De Arend in Harlingen

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 139

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Arend Harlingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren