De_Bongerd Rohel Nederland in Rohel via Huurflits

De_Bongerd Rohel NederlandOmschrijvingOp een rustig park gelegen in Rohel, gepositioneerd tussen Joure en Heerenveen, staat deze vrijstaande woning. De woning is gemeubileerd en keurig onderhouden. De ruime kavel van 574 m2 biedt privacy plekjes en is voorzien van een berging.Er is een strand met paviljoen aanwezig op loopafstand van het kleinschalige park.Indeling:Via de entree bereikt u de nette gemeubileerde woonkamer. Deze biedt mooi uitzicht over de tuin. Via deze entree bereikt u ook 1 van de slaapkamers en de nette badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. Via de woonkamer heeft u toegang tot de 2e slaapkamer en de keuken met openslaande tuindeuren naar de verzorgde tuin.

Je vind de Huurwoning aan de De_Bongerd Rohel Nederland  te Rohel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rohel aan de De_Bongerd Rohel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rohel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis De Bongerd in Rohel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis De Bongerd in Rohel – Klik hier

Details van Huis De Bongerd in Rohel

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Bongerd Rohel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren