De_Burcht Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

De_Burcht Arnhem NederlandOmschrijvingDit goed onderhouden 2-kamer hoekappartement ligt op de bovenste verdieping van het appartementencomplex en beschikt over een heerlijke zonnige woonkamer, open keuken, nette badkamer, ruime slaapkamer, zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Tevens geniet u door de hoekligging op bovenste verdieping van optimale privacy en een heerlijk vrij uitzicht.Het appartementencomplex is gelegen in de wijk ‘Elderveld’ en wordt beheerd door een actieve Vereniging van Eigenaren.In het naastgelegen Winkelcentrum de Elderhof vindt u onder andere de Jumbo, Lidl, bakkerij, slijterij, bloemenwinkel, snackbar, Chinees restaurant, kapper, drogist en Primera.

Je vind de Appartement aan de De_Burcht Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de De_Burcht Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement De Burcht in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement De Burcht in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement De Burcht in Arnhem

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de De_Burcht Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren